I år bidrager Moeve som dommer ved Projekt Edison, som afholdes d. 19. nov. 2020. Edisonprojektet indgår i en hel uge med entreprenørskab i et online univers. Over hele ugen vil der være mange inspirerende og lærerige tilbud til alle, der arbejder med innovation og iværksætteri. Der afholdes flere forskellige konkurrencer for elever og studerende. Her bliver de unges innovative ideer vurderet af dommere fra forskellige virksomheder og organisationer, og deltagerne får brugbar feedback på deres planer. Erfarne erhvervsfolk bidrager med rådgivning og seriøs sparring, så de unge får styrket deres ideer og får ny viden med hjem.

Projekt Edison er en landsdækkende opfinderkonkurrence for elever i 6.-7. klasse, hvor eleverne finder på nye løsninger inden for årets tema, som i 2020 er “Min hverdag i fremtiden”.

Eleverne konkurrerer i grupper i regionale finaler om at gå videre til landsfinalen, som bliver afholdt i Danish Entrepreneurship Festival ugen. Man skal således have kvalificeret sig via en af de regionale konkurrencer.