Kontakt

6 + 14 =

info

Sitet udgives af Moeve aps.

Citatuddragene stammer fra ”Jonathan Havmåge Livingston”, Richard Bach.

Tak til Hans Krull for venlig tilladelse til at bruge “mågekysset”. Mågekysset kan opleves som et stort gavlmaleri i Fiskergade, Aarhus.

Mågefotograferne er Carsten Holmbo Jensen, Rolf Due, Peter Jacob Jørgensen og Regina Lamscheck-Nielsen, imens Dragan Kesic har stillet sine ørnebilleder fra Grønland til rådighed. Martina Klein stod bag kameraet ved portrætoptagelserne.

De øvrige fotos er publiceret med tilladelse af fotograferne og de fotograferede personer. Skulle der alligevel være fejl eller mangler desangående, kontakt gerne Moeve, og vi retter omgående.

GDPR

Moeve opererer med en handlingsplan for overholdelse af databeskyttelsesforordningen. Handlingsplanen opdateres løbende efter behov. 

Moeves medarbejdere, kunder, netværk, samarbejdspartnere og de personer, der deltager i Moeves undersøgelser, orienteres om databeskyttelsestiltag, hvor relevant i de aktuelle projekter eller specialopgaver.

Hovedpointer fra handlingsplanen kan downloades her.

 

 

Moeve aps

Mosetoften 9
DK – 5700 Svendborg

info (at) moeve.dk
+45 2627 1005

CVR 3349 9663

Moeve er flyttet til Sydfyn pr. 1. marts 2023.  Kontorfaciliteterne er stadig under reetablering. Møder m.m. afholdes derfor stadig under skiftende forhold.